Otin eilen kameran mukaan peliin. Olisin halunnut ikuistaa pelistä vähän enemmänkin, mutta... kamerassani ei ole toistaiseksi muistikorttia, joten saan otettua n. 120 kuvaa. Tähän kun lisätään se, että halusin ehdottomasti ottaa videokuvaa joukkueen esittelystä (kuuluttaja sanoo etunimen, yleisö täydentää huutamalla sukunimen), kävi niin, että sain muutaman kuvan alkutunnelmista ja sitten kameran muistikortti täyttyi niistä videoista. Jepjep... Kaiken lisäksi ne videot ovat julkaisukelvottomia sen vuoksi, että huudan niissä myös itse. Ja se kuulostaa aivan todella typerältä.

Maamme:

Ja sitten sellainen kuva, joka saattaa aiheuttaa järkytystä. Olihan se oma paita pakko ikuistaa. Näytän aivan kammottavalta tässä kuvassa. Turussa tuiversi eilen aika kova tuuli, joka pisti hiukset aivan sekaisin, enkä näköjään viitsinyt vaivautua pistämään niitä ojennukseen ennen kuvaa. Lisäksi olen niin laiska, etten jaksanut ottaa enempää kuvia, joten tällainen hirvitys saa luvan kelvata: 

Tuollaisia paitoja jaettiin siis yhteensä 12 000. Mustia ja valkoisia. Seuraava valkoinen paita kokoelmaani lisää. Olisi saanut kaikki paidat olla valkoisia, mutta luin, että Suomesta ei tämän tuhkakriisin takia löytynyt 12 000 valkoista paitaa. :D Sen vuoksi oli tyydyttävä mustiin ja valkoisiin. :)