Huomenna Tepsillä on mahdollisuus ratkaista finaalisarja ja tuoda pytty 9 vuoden tauon jälkeen Turkuun.

Siihen on nimenomaan mahdollisuus. Mitään ei vielä ole voitettu. Voittamiseen on vielä pitkä matka. Moni höyrypää suunnittelee jo menoa torille, vaikka sarja on vasta tilanteessa 3-0. Nyt valot päälle ja jäitä hattuun.

Sarja on pahasti kesken. Tepsi tarvitsee sen yhden voiton, eikä sitä ole helppoa ottaa. Nyt kaikki paineet on Tepsillä, HPK saa pelata melko vapautuneesti. Toki tilanne on se, että HPK ei saa hävitä. Yksi voitto Kerholle, ja sarja on taas aivan uusi.

Toivon, että pelaajat pystyvät käsittelemään tämän tilanteen hyvin. Lisäksi toivon, että valmennusjohto pistää jalat tukevasti maahan. Lähinnä siis sitä, että valmentajat saavat psyykattua pelaajille oikeanlaisen asenteen. Nyt myös niiden kokeneiden pelaajien, Vahan, Mäkisen ja Venun, on näytettävä nuoremmille ja kokemattomille, miten tilanne pidetään aisoissa. Sata lasissa tiistaina. Kerho ei anna mitään ilmaiseksi.

Minä en usko mestaruuteen, ennen kuin Vaha nostaa pojan ilmaan. Ja realistis-pessimistiseen tapaani... mieli on todella levoton ja huolestunut. En näe tätä tilannetta. Huolta aiheuttavat mahdollinen yli- tai alilataus, väärä asennoituminen peliin ja se, että eilen oltiin aivan jyrän alla. Ja Kerho on sisukas.

ps. On se Ilu huima. http://www.youtube.com/watch?v=fnwtI3G92fI